Selv lange rejser begynder med ét skridt
 
 

MISSION

Rendemann & Bülow Ledelsesrådgivning bistår danske og internationale virksomheder med styring og forretningsmæssige udfordringer.

Forandringsprocessen er virksomhedens dagligdag udsat for systematiske tiltag, der skaber de ændringer, der er nødvendige for at give virksomheden adgang til fremtiden.

VISION

Rendemann & Bülow Ledelsesrådgivning vil bidrage til fremtidssikring af virksomhedens forretningsgrundlag gennem etablering af klare mål og implementering af individuelle løsninger der virker i praksis.

PROFILER

Fritz Rendemann, er MBA fra Geneve i Schweiz og har omfattende erfaring som administrerende direktør og rådgiver, specielt indenfor ledelses- og projektrådgivning samt øst- og mellemeuropa.

Uffe Bülow er cand. oecon. og har erfaring fra den financielle og den kommunale sektor. Specialerne er ledelsesrådgivning, økonomistyring, strategi og udvikling, beslutningsstøtte m.v.

CV'er for Rendemann & Bülow

 

Vi kender til forretningsverdenen og de krav som stilles:

Stigende afkastningskrav fra aktionærerne, øgede forventninger fra kunderne, ønsker om bedre ledelsesinformation, samt behov for stadig fornyelse stiller store krav til virksomhedens ledelse.

     
 


København v/Fritz Rendemann
Amagergade 4 D
1423 København K
Mobil: +45 24 22 58 65
E-mail: fritz.rendemann@mail.dk


Aarhus v/Uffe Bülow

Lauge Kochs Vej 6
8200 Århus N
Tlf.: +45 86 10 12 36
Mobil: +45 40 32 60 25
E-mail: uffe.blow@12move.dk